Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bărbat cu antecedente penale, identificat de oamenii legii. Este autorul mai multor furturi din locuinţe de pe raza comunei Miraslău

Publicat

În urma acţiunilor desfăşurate de poliţişti pe raza comunei Miraslău, oamenii legii au reuşit identificarea principalului supect de comiterea mai multor furturi din anexele unor locuinţe din localitate. Bărbatul de 55 de ani era cunoscut cu antecedente penale, iar cercetările au arătat că acesta furase, în perioada martie-aprilie 2012, bunuri în valoare de 812 lei, pe care ulterior le-a vândut.

Vineri, 20 aprilie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea au organizat, pe raza comunei Miraslău, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi combaterea infracţiunilor la avutul public şi privat. Au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.920 lei, din care 9 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice.

Cu ocazia acestei acţiuni s-a reuşit identificarea lui B.V., de 55 de ani, din comuna Miraslău, cunoscut cu antecedente penale, ca fiind principalul suspect de comiterea mai multor furturi din anexele unor locuinţe din comuna Miraslău.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada martie-aprilie 2012, B.V. a pătruns în mod repetat, prin escaladarea gardului unei case nelocuite, iar dintr-o anexă a sustras articole de îmbrăcăminte, o pompă pentru stropit via, diverse unelte agricole şi scule metalice, bunuri în valoare totală de 812 lei, pe care ulterior le-a valorificat.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că în cursul lunii decembrie 2011, suspectul a sustras din anexa unei alte locuinţe o pompă pentru stropit via, pe care a valorificat-o de asemenea la un centru de colectare a deşeurilor.

Faţă de B.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lui activităţi infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax