Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 30 de ani, cercetat pentru distrugere şi ameninţare, după ce a provocat un incendiu în casa familiei sale din Teiuş. A fost internat la Neuropsihiatrie

Publicat

Un bărbat de 30 de ani din Teiuş, cunoscut cu probleme psihice este cercetat pentru distrugere şi ameninţare, după ce a provocat un incendiu în casa familiei sale şi şi-a ameninţat vecinii. A fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Alba.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 2 ianuarie, în jurul orei 13.00. Echipa de intervenţie din cadrul ISU Aiud au localizat şi stins incendiul. Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă aproximativ o oră şi 10 minute. În incendiu a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 35 mp, mobilierul şi articole de îmbrăcăminte şi lenjerie, toate în valoare de aproximativ 4 000 lei. Cauza de izbucnire a incendiului o constituie acţiunea intenţionată a fiului proprietarului imobilului, care a fost transportat ulterior cu o ambulanţă SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Alba.

R.I.T. (30 de ani), cunoscut cu antecedente penale şi afecţiuni psihice, a fost imobilizat şi condus la Spitalul de Neuropsihiatrie Alba, unde a rămas sub supraveghere medicală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax