Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 34 de ani din Aiud, amendat de jandarmi. A făcut scandal într-un bar din oraş, după ce nu a mai primit de băut

Publicat

scandal bar Un bărbat de 34 de ani a fost amendat de jandarmi, după ce, aflat sub influenţa alcoolului, a devenit violent şi a înjurat personalul dintr-un local de pe strada Unirii din Aiud şi pe ceilalţi consumatori. Evenimentul aplanat de jandarmi s-a petrecut joi la ora 16.00.

Totul se pare că a pornit de la nemulţumirea bărbatuluilegată de faptul că barmanul a refuzat să-i mai „dea un rând”, deoarece se afla deja în stare de ebrietate.

Văzând că bărbatul nu are nicio intenție să se potolească și că se manifestă violent, personalul de serviciu a solicitat intervenția jandarmilor. La apariția forţelor de ordine publică acesta s-a calmat, însă, pentru faptele sale care au încălcat prevederile legale, a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei și i s-a recomandat ca pe viitor să evite să mai fie implicat in astfel de situaţii.

„Reamintim că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancționează cu amendă cuprinsă între 200 și 1000 lei.
Deasemenea,  servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflați în vădită stare de ebrietate, precum și a minorilor se sancționează cu amendă cuprinsă între 100 și 500 lei”, au transmis jandarmii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax