Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 34 de ani din Alba Iulia, cercetat de poliţie după ce a furat scule dintr-o casă în construcţie

Publicat

furtPolițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia au identificat, joi, un bărbat în vârstă de 34 de ani, cercetat de comiterea unui furt. Infracțiunea a fost sesizată poliției în data de 14 septembrie, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că în noaptea de 13 – 14 septembrie, acesta a pătruns într-un imobil aflat în construcție, din Aba Iulia, de unde a sustras mai multe scule în valoare de 1.400 lei.

În data de 9 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Alba Iulia ca fiind persoana bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt, faptă ce a fost sesizată poliţiei la data de 14 septembrie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 13 – 14 septembrie, A.C.J. a pătruns într-un imobil aflat în construcţie, situat pe strada Recaş din municipiul Alba Iulia, de unde a sustras mai multe scule în valoare totală de 1.400 lei.

Faţă de A.C.J. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax