Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 35 de ani din Alba Iulia, arestat preventiv în cazul jafului din sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din prejudiciu

Publicat

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Alba Iulia a fost arestat preventiv în cazul furtului reclamat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba. Poliţiştii albaiulieni au reuşit să recupereze parţial prejudiciul, adică bunuri în valoare de 4.900 de lei şi să le restituie părţii vătămate.

Precizăm că joi dimineaţa, în jurul orei 7.20, reprezentantul unei societăţi comerciale din Alba Iulia a sesizat Poliţia municipiului Alba Iulia cu privire la faptul că în cursul nopţii persoane necunoscute au pătruns în incinta clădirii unde sunt birourile societății și au forțat ușile mai multor birouri.

În cadrul cercetărilor efectuate la faţa locului poliţiştii au constatat forţarea uşilor mai multor birouri aparţinând unui număr de trei societăţi comerciale iar reprezentanţii uneia dintre aceste societăţi a reclamat sustragerea unor bunuri şi bani în sumă totală de 7.200 lei.

Pe baza probelor obţinute cu ocazia cercetării locului faptei coroborate cu datele şi informaţiile obţinute ulterior în urma investigațiilor efectuate, sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au reușit identificarea principalului suspect al furtului în persoana numitului Antoniu L., (35 de ani), domiciliat în Alba Iulia.

Cu ocazia cercetărilor, s-a reușit recuperarea parţială a prejudiciului (bunuri în valoare totală de 4.900 lei) care a fost restituit părții vătămate.

Faţă de Antoniu L., poliţiştii au luat măsura reținerii pe bază de ordonanță de reţinere pentru o perioada de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Duminică, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Procurorii şi-au însuşit propunerea poliţiştilor iar instanţa de judecată a emis pe numele lui Antoniu L. un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Sediul AJF Alba a fost ţinta a două spargeri consecutive, primul caz de furt fiind semnalat în 10 iunie. Citeşte aici mai multe detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax