Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 36 de ani din Cugir, decedat într-un accident în Germania. Prietenii cer ajutor pentru repatriere

Publicat

Lucian Farcaș, un bărbat de 36 de ani din Cugir a decedat la sfârșitul săptămânii trecute în Germania, lângă Eichendorf, într-un accident de motocicletă. Apropiații acestuia au pornit o campanie de strâgnere de fonduri pentru a putea aduce trupul bărbatului în România. 

„Dragi prieteni motocicliști. Cu durere în suflete vă anunțăm că bunul meu prieten Lucian Farcas “Giovany” s-a stins din viață sâmbătă noaptea într-un accident moto petrecut în Germania. Noi suntem alături de familia îndurerată și încercam să îi ajutăm cum și cu ce putem. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-l repatria. Care vreți și puteti să ajutați, las mai jos contul tatalui sau. Dumnezeu să-l odihnească!. Farcas Marian-RO54BTRL00101201E65596XX” scriu prietenii pe facebook.

Lucian Farcaş se afla în Germania la muncă. Potrivit presei germane, tragicul accident s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.  Tânărul a pierdut controlul asupra motocicletei şi într-o curbă a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un lan de grâu, scrie adevărul.ro.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate