Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 36 de ani din Dobra, cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Sub influenţa alcoolului, a provocat scandal în stradă

Publicat

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Dobra s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un scandal în stradă și a tulburat liniștea și ordinea publică. Bărbatul nu a vrut să se legitimeze, astfel că a fost dus la sediul Postului de Poliţie Şugag.

Polițiștii Postului de Poliţie Şugag au fost sesizaţi, luni, de către un cetăţean din localitatea Dobra, cu privire la faptul că un bărbat din aceeaşi localitate, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, tulbura liniştea publică.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii împreună cu jandarmi de la Postul Montan Şugag şi l-au identificat pe A.P., de 36 de ani, din localitatea Dobra, comuna Şugag, care, fiind pe stradă, se manifesta agresiv şi tulbura ordinea şi liniştea publică.

După intervenţia poliţiştilor, suspectul a continuat comportamentul agresiv, refuzând să se legitimeze, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la sediul Postului de Poliţie Şugag, unde i-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax