Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 39 de ani din Alba Iulia, la penitenciar, după ce a condus băut și fără permis. Va sta după gratii 2 ani și 8 luni

Publicat

inchisoare Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști și transportat la penitenciar, fiind condamnat pentru conducere sub influența alcoolului și cu permisul anulat. Va sta după gratii 2 ani și 8 luni.

Potrivit IPJ Alba, în 24 aprilie, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Alba al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut pe M.R.I., de 39 de ani, din Alba Iulia, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani şi 8 luni, emis vineri, de Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul a fost condamnat pentru comiterea infracţiunilor de conducere sub influența alcoolului şi conducere cu permisul anulat.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. AD

    luni, 27.04.2015 at 17:53

    Corect . A facut un lucru mult mai grav decat Huidu sau Silviu Lung

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax