Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 40 de ani din Cugir, trimis în judecată de procurori pentru ultraj, distrugere şi ameninţări cu moartea

Publicat

pol

dubă politieUn bărbat din Cugir riscă până la 5 ani de închisoare. Acesta a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru mai multe infracţiuni de ultraj, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Traian Cosmin Vâjdea, în vârstă de 40 de ani, din Cugir, a provocat, în urmă cu circa două săptămâni, scandaluri publice prin ameninţări cu moartea la adresa a şase părţi vătămate.

„În data de 9.07.2017, inculpatul V.T.C. a lovit uşa locuinţei persoanelor vătămate D.P.G. şi D.G.V. până când aceasta s-a deformat şi a ieşit dintr-o balama, a adresat ameninţări cu moartea celor două persoane vătămate şi a avut un comportament violent faţă de organele de menţinere a ordinii, opunându-se imobilizării şi adresându-le ameninţări jandarmilor, tulburând ordinea şi liniştea publică”, se arată în rechizitoriul parchetului.

Ulterior, inculpatul a fost implicat într-un alt scandal similar, scrie adevărul.ro

„În perioada 09 – 10.07.2017, inculpatul V.T.C. a adresat ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă persoanelor vătămate B.T.M, N.N.A., Ş.Ş.D. şi B.C.N., adresându-le ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă şi cu privire la membrii familiilor acestora, precum şi cu acte păgubitoare îndreptate asupra bunurilor lor”, se susţine în rechizitoriu.

Vâjdea a fost trimis în judecată, sub control judiciar, pentru săvârşirea a două infracţiuni de ameninţare, o infracţiune de distrugere, o infracţiune de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi 4 infracţiuni de ultraj.

Pentru faptele sale, bărbatul riscă până la 5 ani de închisoare. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia în 21 iulie 2017 şi va urma, pentru început, faza camerei preliminare. Până la pronunţarea unei decizii definitive, inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

sursa: adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax