Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 40 de ani din Ighiu, cu antecedente penale, reţinut pentru viol. Victima sa este o tânără de 18 ani

Publicat

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Ighiu a fost reţinut de poliţişti, fiind suspect într-un caz de viol asupra unei tinere de 18 ani. Bărbatul a fost eliberat condiţionat din închisoare acum doi ani, unde executase o pedeapsă tot pentru viol.

Miercuri seara, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de M.O.M. (40 de ani), din comuna Ighiu, suspect de viol şi lovire sau alte violenţe.

Poliţiştii au stabilit că miercuri, între orele 21.00 şi 22.00, a întreţinut relaţii sexuale prin violenţă cu o tânără de 18 ani, din judeţul Alba. În cadrul verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit şi faptul că suspectul este cunoscut cu antecedente penale, fiind anterior condamnat pentru săvârşirea unor fapte similare şi fiind eliberat condiţionat în noiembrie 2010.

Deoarece prezenta mai multe urme de violenţă (inclusiv la nivelul feţei), poliţiştii au solicitat deplasarea la domiciliul victimei a echipajului de Ambulanţă, care după examinare au asigurat transportarea acesteia la Spitalul Județean Alba, pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate, unde a rămas sub supraveghere medicală.

Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax