Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 41 de ani din Vințu de Jos, cercetat pentru furt. A sustras caise şi persici, în valoare de 1.500 de lei, dintr-o livadă privată

Publicat

livada pom cais caise Poliţiştii din Vinţu de Jos au continuat cercetările ce-l vizau pe un bărbat din comună, care a fost surprins, în flagrant delict, în timp ce sustrăgea fructe dint-o livadă. Se pare că acesta ar mai fi furat, din aceeaşi livadă, fructe în valoare de 1.500 de lei. 

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au identificat pe B.I., de 41 de ani, din comuna Vinţu de Jos, ca persoană bănuită de comiterea unui număr de 4 furturi de fructe, din livada aparţinând unei societăţi comerciale din comună.

Se pare că, în seara zilelor de 13, 20 şi 21 august şi în 1 septembrie, după ce a tăiat gardul împrejmuitor al livezii, bărbatul a cules şi a sustras caise şi persici, în valoare totală de 1.500 de lei.

B.I. este cercetat pentru furt calificat.

La data de 3 septembrie, în jurul orelor 22.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au prins, în flagrant delict, pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce sustrăgea piersici din livada unui cetățean din comună.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul se afla la furat de fructe împreună cu B.I., de 41 de ani, din aceeaşi comună, iar cei doi au fost sprijiniţi de un tânăr de 21 de ani, din comuna Vinţu de Jos, care i-a transportat cu autoturismul, în zona livezii, şi care i-a aşteptat, urmând să transporte fructele furate.

Până la momentul intervenției poliţiştilor, cei doi au reuşit să culeagă 100 de kilograme de piersici, în valoare de 600 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax