Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 43 de ani din Alba Iulia, REŢINUT pentru lovire şi hărţuire. Şi-a agresat, în repetate rânduri, fosta prietenă

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Alba Iulia a fost reţinut, fiind acuzat că a lovit de mai multe ori şi a hărţuit o femeie din oraş, cu care a avut o relaţie. Faptele s-au petrecut în perioada octombrie – noiembrie.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Biroului de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat de 43 din Alba Iulia pentru săvârşirea infracțiunilor de lovire sau alte violente şi hărţuire.

În urma cercetărilor s-a constat că, în perioada octombrie 2016 – 15 ianuarie 2017, Z.C.G.R. de 43 de ani, din Alba Iulia, a lovit-o în repetate rânduri și a hărțuit-o pe H.L. de 41 de ani, din Alba Iulia.

La data de 9 februarie 2017, față de Z.C.G.R. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În continuare, bărbatul este cercetat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente şi hărţuire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax