Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 44 de ani din Alba Iulia cercetat pentru furt. A sustras bunuri de 3.500 de lei dintr-o autoutilitară

Publicat

pol

masina politie Un bărbat de 44 de ani din Alba Iulia este cercetat de poliţişti pentru furt. A sustras bunuri dintr-o autoutilitară parcată pe o stradă din oraş, prejudiciul fiind estimat la peste 3.000 de lei.

Miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe C.I.C., de 44 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt ce a fost reclamat poliţiei la data de 19 august.

Acesta a profitat de faptul că o autoutilitară a fost lăsată neasigurată, pe strada Olteniei din municipiul Alba Iulia, a pătruns în interiorul acesteia şi a sustras o betonieră şi un transpalet, bunuri a căror valoare a fost estimată de păgubit la suma de 3.500 de lei.

Faţă de C.I.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax