Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 46 de ani din Alba Iulia cercetat penal. A lovit cu lopata, în cap, un cetățean din Slobozia

Publicat

Un echipaj de jandarmerie a intervenit sâmbătă, 20 aprilie, pentru aplanarea unui conflict între doi bărbaţi. Unul dintre aceştia a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a fost lovit de mai multe ori cu o lopată în cap. Agresorul, un bărbat din Alba Iulia, este cercetat penal.

Scandalul a fost semnalat în jurul orei 17.00, prin apel la 112, pe strada Mureşului din cartierul Bărăbanţ. Jandarmii au identificat mai multe persoane, una dintre acestea prezentând o plagă deschisă la nivelul capului. În aceste condiţii, a fost solicitată prezenţa unui echipaj SMURD, iar până la sosirea acestuia victimei i-a fost acordat primul ajutor medical. Totodată, s-a acţionat pentru depistarea agresorului, acesta fiind găsit în scurt timp. Din verificările întreprinse la faţa locului s-a stabilit că este vorba de un conflict spontan, apărut în momentul în care P.C. ( 37 de ani), din Slobozia, judeţul Ilfov a intrat în gospodăria lui C.G. ( 46 de ani) şi i-a solicitat înapoierea unor bunuri. Pe fondul refuzului celui din urmă, a urmat un episod de violenţă fizică pe timpul căruia P.C. a fost lovit de mai multe ori cu o lopată în zona capului.

Pe numele lui C.G. (46 de ani), domiciliat în Alba Iulia, au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, urmând ca poliţia să continue cercetările în acest caz şi, în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale, să facă încadrarea juridică a faptei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax