Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 48 de ani din Alba Iulia, urmărit național, prins de polițiști. Are de executat un an şi 8 luni de închisoare pentru înșelăciune

Publicat

arestat, catuse Poliţiştii de investigaţii criminale din IPJ Alba l-au reţinut un bărbat din Alba Iulia care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate la care a fost condamnat, la data de 15 decembrie, pentru înşelăciune.

La data de 4 ianuarie 2016, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Alba l-au depistat şi reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe O.D., de 48 de ani, din Alba Iulia, care era urmărit la nivel naţional din 24 decembrie 2015.

Bărbatul se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de un an şi 8 luni închisoare, la care a fost condamnat de Judecătoria Alba Iulia, pentru comiterea infracțiunii de înşelăciune, pe numele său fiind emis, la data de 15 decembrie, un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax