Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 48 de ani din comuna Hopârta, cu dosar penal. A condus fără permis o maşină şi a distrus gardul unei locuinţe

Publicat

politie

masina politie politia Un bărbat de 48 de ani din comuna Hopârta este cercetat de poliţişti după ce a condus o maşină fără permis, a intrat cu ea într-un gard şi l-a distrus. Apoi şi-a parcat autoturismul într-o curte.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Aiud – Postul de Poliţie Hopârta s-au sesizat,  miercuri, din oficiu, cu privire la faptul că luni, 7 noiembrie, în jurul orei 20.30, pe strada principală din satul Silivaş, comuna Hopârta, C.A., de 48 de ani din aceeași localitate, a scăpat de sub control autoturismul si a acroşat gardul unei locuinte, distrugându-l.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul a părăsit locul evenimentului, parcând autoturismul în curtea unui imobil pe care îl deţine în comuna Hopârta, jud. Alba şi că nu are permis de conducere pentru nici o categorie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax