Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 49 de ani din Alba Iulia, cu dosar penal. A circulat cu o motocicletă neînmatriculată, sub influența băuturilor alcoolice şi a fost implicat în accident

Publicat

motocicleta Un bărbat de 49 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal. Aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis, a circulat cu o motocicletă neînmatriculată, a pierdut controlul acesteia și a căzut pe carosabil, fiind rănit ușor. Motociclistul a refuzat să fie condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 august, în jurul orei 10.10, pe strada Cigaş din cartierul Miceşti al municipiului Alba Iulia, T.V., de 49 de ani, din Alba Iulia în timp ce circula pe o motocicletă, a pierdut controlul asupra acesteia şi a căzut pe carosabil. În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale uşoare.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar motocicleta nu era înmatriculată în circulaţie. Cu ocazia testării lui T.V. cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a refuzat să fie condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de T.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax