Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 49 de ani din Fărău, cu dosar penal pentru furt. A intrat în casa unui vârstnic şi a sustras 2.000 de lei

Publicat

furt casaPoliţiştii din Fărău au identificat persoana bănuită de comiterea unui furt din locuinţa unui vârstnic din comună. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani din aceeași localitate care a profitat de neatenția victimei și i-a furat 2.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului.

Luni, în jurul orelor 9.00, poliţiştii Postului de Poliţie Fărău au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 90 de ani, din localitatea Sânbenedic, comuna Fărău, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 2.000 de lei, ce o avea în locuinţă.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar în urma investigaţiilor efectuate au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea furtului din locuinţa vârstnicului.

În data de 26 martie, H.F.D., de 49 de ani, din aceeaşi localitate cu victima, l-a vizitat pe vârstnic şi, profitând de neatenţia acestuia, i-a sustras suma de bani ce acesta o ţinea sub o pernă.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar faţă de H.F.D. poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax