Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 50 de ani din Alba Iulia, ÎNJUNGHIAT de o tânără, pe malul Mureşului. Victima a fost internată în spital

Publicat

Un bărbat de 50 de ani din Alba Iulia a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de o tânără, pe malul râului Mureş, în locul numit „La pompe”. Din primele cercetări, incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool.

În noaptea de marţi spre miercuri, la ora 1.18, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către A.A., de 50 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, la ora 1.10, a fost agresat de către o femeie, în timp ce se aflau împreună în locul numit „La pompe”, pe malul râului Mureş.

Din primele cercetări desfăşurate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că în noaptea de 3 spre 4 iunie 2014, între victimă şi P.N.M., o femeie în vârstă de 27 de ani, din Cîmpeni, s-a produs un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, împrejurare în care bărbatul a fost lovit cu un cuţit, în zona spatelui.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a rămas internată.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment, urmând ca în funcţie de concluziile medico – legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică a faptei şi luate măsurile legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax