Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 50 de ani din Almașu Mare, găsit decedat într-un pârâu din Cheile Cibului. A căzut de pe un podeț, de la 2,5 metri

Publicat

politisti-cu-cadavruUn bărbat de 50 de ani comuna Almașu Mare a fost găsit fără suflare, duminică dimineaţa, într-un pârâu pe marginea unui drum de pe raza localităţii Cheile Cibului. Poliţia Oraşului Zlatna s-a deplasat la fața locului și a constatat decesul.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe J.I., de 50 de ani, din comuna Almaşu Mare, care era căzut, cu faţa în jos, în pârâul Cerătului.

În urma cercetărilor efectuate de echipa de cercetare complexă constituită la nivelul IPJ Alba, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba și sprijinită de medic legist, s-a stabilit că sâmbătă seara, J.I. (50 de ani) a consumat băuturi alcoolice, la locuinţa unui cetăţean din Cheile Cibului, iar în jurul orei 0.45 a pornit singur, spre domiciliu.

Cel mai probabil, bărbatul a căzut, de pe podeţul ce traversează pârâul, de la o înălţime de 2,5 metri.

Cu ocazia examinării externe a cadavrului, de către medicul legist, au fost identificate leziuni specifice căderii, fără a fi identificate alte urme de violenţă.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Alba, urmând să fie efectuată autopsia acestuia, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax