Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 50 de ani din Livezile, găsit spânzurat de un copac, în gospodăria acestuia. Vecinii au încercat să-l resuciteze, fără succes

Publicat

Un bărbat de 50 de ani din comuna Livezile a fost găsit de vecini, duminică, spânzurat de un copac. Au încercat să-l salveze, însă a fost prea târziu. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii nu au găsit urme de violenţă.

Duminică, la ora 16.34 , polițiștii din cadrul Secției 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la decesul unei persoane de sex masculin. La faţa locului, oamenii legii au constatat că I.V. de 50 de ani, din comuna Livezile, județul Alba era decedat, lângă un copac în grădina locuinței sale. Fusese găsit de către vecini, spânzurat de  un copac. În vederea resuscitării, aceștia au tăiat frânghia cu care victima s-a spânzurat.

În urma examinării sumare a cadavrului,  polițiștii au constatat că acesta nu prezenta urme de violență. Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Municipal Aiud, în vederea efectuării necropsiei, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax