Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat de 50 de ani din Noşlac, găsit decedat pe un câmp în apropierea localităţii. O căruţă cu lemne s-a răsturnat peste el

Publicat

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit decedat, duminică seara, pe un câmp în apropierea localităţii Noşlac (lângă Ocna Mureş). Din primele informaţii, acesta se întorcea spre casă în momentul în care a avut un accident cu căruţa în care transporta lemne.

Familia a fost cea care a anunţat la 112 că bărbatul nu s-a mai întors acasă şi că în gospodărie ajunsese doar calul cu o parte din atelaj. Ulterior, omul a fost găsit decedat, iar corpul său era căzut pe un câmp în apropierea localităţii, cu o parte din încărcătura de lemne prăbuşită peste el.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 19,27, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au fost sesizaţi cu privire la faptul că în locul numit ,,Sub Vii’’de pe raza comunei Noşlac, a fost găsita o persoană decedată.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că N.I., de 50 de ani, din comuna Noşlac, în timp ce se deplasa spre domiciliu cu o căruţă încărcată cu lemne, s-a răsturnat şi a fost prins sub încărcătura de lemne.”

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax