Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat de 53 de ani, găsit mort în propria locuință din Alba Iulia. Autoritățile încearcă să afle cauza decesului

Publicat

Un bărbat de 53 de ani, din Alba Iulia, a fost găsit decedat în propria locuință. Reprezentanții IPJ Alba au declarat pentru Alba24 că trupul acestuia va fi autopsiat pentru a se stabili condițiile în care a decedat. 

La rândul său, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au spus că deocamdată nu a fost înregistrat nici un dosar penal pentru moarte suspectă, dar că se așteaptă concluzia raportului medicilor legiști.

Acesta locuia cu un alt membru al familiei. Se pare că pe corpul său ar fi fost observate câteva lovituri a căror proveniență va fi stabilită în urma autopsiei.

Bărbatul a fost găsit fără viață de către tatăl său. Leziunile de pe corp nu au cauzat decesul

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, ”duminică, 27 martie, în jurul orei 22.30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat de 82 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că l-a găsit pe fiul său, în vârstă de 53 de ani, decedat, într-o încăpere a locuinței comune.

Întrucât, la examinarea sumară a cadavrului, s-au evidențiat câteva leziuni traumatice, la locuința acestora s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști de investigații criminale, criminalist și medic legist, care a efectuat cercetarea la fața locului, iar ulterior, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

Potrivit concluziilor medico-legale, leziunile de pe corpul persoanei decedate nu au provocat decesul acesteia, cauza morții urmând a fi stabilită în urma analizelor de laborator.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a intervenit decesul bărbatului”.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax