Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 51 de ani din Lodroman, găsit mort într-un pârâu din zona „La sonde”

Publicat

Corpul neînsufleţit al unui bărbat de 51 de ani din localitatea Lodroman, comuna Valea Lungă a fost găsit, joi, într-un pârâu din zona cunoscută sub numele “La sonde”, aproape de DJ 142 K. Poliţiştii susţin că nu există suspiciuni privind moartea acestuia.

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată joi, la ora 11.05, cu privire la faptul că într-un pârâu, situat în zona ,,La sonde”, în apropiere de DJ 142 K, se afla cadavrul unei persoane de sex bărbătesc.

Echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Blaj şi lucrătorii Postului de Poliţie Valea Lungă a constatat că, în şanţul de circa 50 de cm adâncime se afla cadavrul lui B.V. (51 de ani), din localitatea Lodroman, comuna Valea Lungă, în imediata apropiere fiind găsită o bicicleta acestuia.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morga Spitalul Municipal Blaj unde, în urma efectuării necropsiei s-a stabilit că decesul a fost cauzat de traumatismul cranio-cerebral suferit în urma căderii.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax