Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat de 53 de ani din Teiuş a fost transportat în comă la spital. A căzut de la doi metri în incinta unei firme din Alba Iulia

Publicat

Un bărbat de 53 de ani a fost transportat de urgență la spitalul din Alba Iulia, luni dimineaţa, după ce a căzut de la doi metri înălțime, în incinta unei societăți comerciale din municipiu. Victima este în stare inconștientă.

Bărbatul este din Teiuș și era angajat la SC Incov SA. Se pare că acesta a fost ridicat cu un elevator pentru a lua izolația pe o țeavă din incinta societății, s-a dezechilibrat și a căzut de la aproximativ doi metri. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Alba Iulia în comă.

 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 10.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SUNAU 112  cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia s-a produs un accident de muncă.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.G., de 53 de ani, din  Teiuş, angajat al societăţii, în timp ce efectua lucrări la o înălţime de circa 2 metri, a căzut din containerul ridicat la acea înălțime cu ajutorul unui motostivuitor.

În urma accidentului, muncitorul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat, în stare de inconştienţă, la Spitalul Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident de muncă.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax