Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 53 de ani din comuna Săliştea ARESTAT pentru viol. Şi-a abuzat sexual fiica vitregă, în vârstă de 14 ani

Publicat

viol Un bărbat de 53 de ani din comuna Săliştea a fost arestat preventiv după ce şi-a violat fiica vitregă, o fată de 14 ani, de mai multe ori. Acesta a fost reclamat la poliţie chiar de către victimă.

Potrivit IPJ Alba, în 15 ianuarie, la ora 12.00, polițiștii Postului de Poliție Săliștea au fost sesizați de către o minoră de 14 ani, din comună, cu privire la faptul că tatăl său vitreg a abuzat-o sexual, în repetate rânduri.

Minora a fost supusă unui examen medico-legal, iar polițiștii au luat față de C.V. (53 de ani), din comuna Săliștea, tatăl vitreg al minorei, măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

În baza probatoriului administrat de polițiști, Parchetul l-au prezentat pe C.V. instanței de judecată, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax