Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat de 54 de ani transportat în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier, în Sebeş

Publicat

Marţi seara, un bărbat de 54 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Acesta s-a petrecut pe strada Dorin Pavel din Sebeş, în faţa Şcolii nr .2.

Din primele informaţii, U.S. (54 de ani), din Sebeş, aflat în stare de ebrietate, a ajuns pe carosabil şi a fost lovit de partea din spate a unui Volkswagen Transporter. Şoferul, B.I. (49 de ani), din judeţul Alba, a oprit maşina şi l-a găsit pe bărbat rănit, după ce acesta căzuse pe şosea. A fost transportat de urgenţă la spitalul din Alba Iulia. Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis şi comoţie cerebrală.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 10.07.2012, ora 21.53, polițiștii Biroului Rutier Sebeş din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident grav de circulație, pe strada Dorin Pavel din municipiu.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului a constatat faptul că, U.S. de 54 ani, din municipiul Sebeș, în timp ce se deplasa pe trotuar, s-a dezechilibrat spre partea carosabilă, fiind acroșat cu partea laterală dreapta de o autoutilitară condusă de B.I. de 49 ani, din Cugir, județul Alba.

În urma producerii accidentului, U.S. a suferit leziuni corporale grave,  fiind transportat ulterior la Spitalul Județean Alba pentru investigații, unde a ramas internat. Față de B.I., cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infractiunii de vătămare corporală din culpă.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. sergiu

    miercuri, 11.07.2012 at 00:45

    „si s-a fost lovit”….

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 11.07.2012 at 01:02

      multzam

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax