Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 55 de ani, dat dispărut la Cîmpeni, găsit mort în zona Barajului Mihoeşti. A plecat la târgul de turism din Albac şi s-a rătăcit pe drum

Publicat

Un bărbat de 55 de ani a fost dat dispărut de la domiciliu, în weekend, după ce nu s-a mai întors la casa surorii sale din Cîmpeni, de la Târgul Naţional de Turism de la Albac. Bărbatul este din Timişoara şi se afla în vizită la familia sa.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, bărbatul a fost găsit decedat, luni după-amiaza, la capătul Barajului Mihoeşti de lângă Cîmpeni. Din primele informaţii, bărbatul s-a înecat. Nu există suspiciuni privind moartea acestuia.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii din Cîmpeni, sprijiniţi de lucrătorilor din cadrul ISU Alba – Pichetul de intervenţie Cîmpeni, voluntari şi membri ai familiei au continuat căutările pentru găsirea bărbatului de 55 de ani, dispărut la data de 7.09.2013 de la domiciliul surorii sale din Cîmpeni.

După circa trei ore de căutări, cadavrul lui B.I.I. a fost găsit în albia râului Arieş, la 300 metri în aval de intrarea râului Arieş în barajul Mihoieşti, agăţat în nişte sălcii, într-o zonă unde nivelul apei este de aproximativ 2,5 metri.

Cu ocazia examinării sumare a acestuia, nu au fost evidenţiate urme de violenţă, iar în urma efectuării necropsiei de către medicul legist s-a stabilit că decesul a fost cauzat de asfixie mecanică prin înec.”


Duminică, la ora 19.00, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată de către o femeie din Cîmpeni, cu privire la faptul că sâmbătă, în jurul orei 20.00, fratele său, Ieremie Ispas Bota, de 55 de ani, din Timişoara, care locuia la ea de peste trei săptămâni, a plecat la Târgul de Turism din comuna Albac şi nu a mai revenit la domiciliul reclamantei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că în data de 7 septembrie, în jurul orei 22.30, bărbatul a apelat-o telefonic pe o verişoară din Cîmpeni, căreia i-a spus că este în drum spre locuinţa ei, însă s-a rătăcit şi se află în apă până la genunchi şi îi este frig, moment în care convorbirea s-a întrerupt, iar ulterior nu a mai putut fi contactat pe telefonul mobil.

Poliţia Oraşului Cîmpeni a desfăşurat activităţile de căutare a bărbatului, acesta fiind dat şi în urmărire.

Ieremie Ispas Bota are următoarele semnalmente:

– 1,65 m înălţime;

– 55-60 kg,

– faţă ovală,

– ochi căprui,

– părul şaten, tuns scurt;

La data plecării, era îmbrăcat cu un pulover de culoare maro, o pereche de pantaloni de stofă de culoare închisă, în carouri  iar în picioare purta o pereche de pantofi din piele de culoare neagră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax