Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 55 de ani din Lupu, găsit decedat. A primit mai multe lovituri de briceag chiar de la fratele său. Agresorul a fost reținut

Publicat

cutitUn bărbat de 67 de ani din localitatea Lupu- comuna Cergău a fost reținut, pentru 24 de ore, duminică seara,  pentru lovituri cauzatoare de moarte. Acesta i-ar fi aplicat fratelui său în vârstă de 55 de ani, mai multe lovituri de cuțit în urma cărora ar fi decedat. Bărbatul este propus pentru arestare preventivă.

Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a fost găsite decedată de un vecin care se pare că a intrat în casă după ce a văzut lumina aprinsă timp de mai multe zile.
Tragicul incident s-a petrecut joi seara. Se pare că cei doi frați au purtat câteva discuții în contradictoriu, după ce au consumat băuturi alcoolice, iar pe fond nervos, bărbatul de 67 de ani i-a aplicat câteva lovituri în brațul stâng, fratelui său.
Bărbatul rănit a plecat acasă unde s-a pus în pat. Din cauza rănilor deschise și a scurgerii sângelui, acesta a decedat.
După efectuarea autopsiei, legiștii au constatat că decesul are legătură cu rănile provocate la mână.
Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața instanțelor cu propunerea de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax