Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat de 55 de ani transportat de urgență la spital. A fost lovit de o mașină, în localitatea Ampoița

Publicat

Un bărbat de 55 de ani a ajuns de urgență la Spitalul Județean Alba, luni seara, după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul a avut loc în localitatea Ampoița.

Bărbatul a trecut strada printr-un loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism marca Fiat Doblo înmatriculat în București. Atât victima, cât și șoferul sunt din localitatea Ampoița. Bărbatul accidentat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare conștientă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că M.I.V., de 29 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul comunal 68, în direcţia Ampoiţa – Alba Iulia, în dreptul imobilului cu numărul 39A, l-a acroşat pe V.G., de 55 de ani, din comuna Meteş care era angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.”

 

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vali

    marți, 26.11.2013 at 08:06

    Loc nepermis!!!!!!
    In Ampoita nu exista treceri de pietoni stimabililor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax