Connect with us
Publicitate

CUGIR

Bărbat de 60 de ani din Cugir, arestat preventiv după ce și-a bătut și abuzat fosta iubită. La ce orori a fost supusă femeia

Publicat

Un bărbat de 60 de ani a fost arestat preventiv după ce și-a bătut fosta iubită la locul de muncă. Mai mult de atât, bărbatul avea un ordin de restricție emis pe numele său. Mai exact nu avea voie să se apropie de ea. 

Însă, în data de 8 ianuarie, acesta a încălcat măsurile impuse de magistrați și a mers la locul de muncă al femeii. Acolo a bătut-o pe aceasta. În timpul audierilor, anchetatorii au aflat că femeia în vârstă de 56 de ani ar fi fost violată de acesta. 

Drept urmare, în data de 9 ianuarie 2024, bărbatul a fost arestat preventiv și este cercetat pentru mai multe fapte. Încălcarea ordinului de protecție, violență în familie, viol și loviri sau alte violențe.

Arestarea preventivă a fost dată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. Aceștia au respins cererea bărbatului de a fi plasat în arest la domiciliu.

Cazul a fost prezentat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 10 ianuarie 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cugir au extins cercetările, cu privire la infracțiunea de viol, față de un bărbat de 60 de ani, din Cugir care a fost reținut, în noaptea de 08/09 ianuarie 2024, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și lovire sau alte violențe.

Din cercetări, a rezultat că, în seara zilei de 8 ianuarie 2024, acesta s-ar fi deplasat la locul de muncă al fostei sale concubine, încălcând astfel ordinul de protecție emis de instanța de judecată la data de 15 noiembrie 2023.

Acesta ar fi devenit violent și ar fi agresat-o pe femeia, în vârstă de 54 de ani, aplicându-i lovituri în zona capului, iar sub amenințarea cu alte acte de violență, ar fi determinat-o să întrețină cu el raporturi sexuale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax