Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 64 de ani din Aiud, găsit spânzurat în baia locuinţei sale. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzei morţii

Publicat

Un bărbat de 64 de ani din Aiud a fost găsit fără suflare în locuinţa sa, chiar de către soţia acestuia. Trupul bărbatului era spânzurat de o ţeavă  din baie.

Marţi, la ora 23.44, Politia Municipiului Aiud a fost sesizată prin 112 de către o femeie din Aiud, cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, în jurul orei 23.40, când a revenit la domiciliu, l-a găsit pe soţul său spânzurat de o ţeavă din baia locuinţei.

Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului l-a identificat pe C.I., de 64 de ani, cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nefiind identificate urme de violenţă, cu excepţia celor specifice de spânzurare.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Municipal Aiud unde urmează să fie efectuată necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax