Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 65 de ani din Cugir, cu dosar penal după ce a împuşcat un cal aflat pe o păşune

Publicat

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Cugir este cercetat penal după ce a împuşcat un cal aflat la păşunat. A făcut uz de o armă neletală pe care o deţinea ilegal.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Noșlac au identificat, în 27 iunie, un bărbat de 65 de ani din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea mai multor infracţiuni: deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept şi rănirea sau schingiuirea animalelor.

Din cercetări şi percheziţia domiciliară efectuată de poliţişti în 29 iunire, a rezultat că, în data de 20 iunie, bărbatul de 65 de ani, care deține o armă neletală, fără să fie autorizat în acest sens, a făcut uz de aceasta armă, fără drept şi a împușcat o cabalină aparținând unei persoane din comuna Noșlac. Calul a fost rănit la nivelul corpului şi al capului. Animalul se afla la pășunat în apropierea imobilului din satul Căptălan în care bărbatul de 65 de ani locuiește temporar pe timp de vară.

Arma a fost indisponibilizată de poliţişti, iar cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, uzul, fără drept, de armă neletală din categoria celor supuse autorizării şi rănirea sau schingiuirea animalelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax