Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 65 de ani din Lunca Mureşului, găsit fără viaţă, în locuinţa sa

Publicat

Un bărbat de 65 de ani din comuna Lunca Mureşului a fost găsit, vineri, decedat în locuinţa sa. Pe corpul său nu au fost evidenţiate urme de violenţă, iar în interiorul casei se simţea miros de gaz metan.
Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Unirea au fost sesizaţi în legătură cu faptul că P.I. (de 65 de ani), din Lunca Mureşului, a fost găsit mort, în casa în care locuia. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit cadavrul bărbatului pe patul din bucătăria locuinţei, iar în interior se simţea miros de gaz metan.
La examinarea acestuia nu au fost evidenţiate urme de violenţă, fiind solicitat medicul legist pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax