Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 66 de ani din Teiuș, cercetat pentru braconaj. A vânat un mistreț pe un fond cinegetic pentru care nu deținea autorizație

Publicat

mistret

mistret Un vânător de 66 de ani din Teiuş a fost depistat, în timp ce a vânat pe un fond cinegetic pentru care nu deţinea autorizaţie. Este cercetat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, pentru braconaj cinegetic.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, l-au depistat în flagrant delict, vineri, pe B.C., de 66 de ani, din Teiuş, vânător autorizat şi membru al unei asociaţii de vânătoare, care în timpul participării la o vânătoare colectivă de mistreţi, autorizată pentru fondul cinegetic 20 Lopadea Nouă, nu a respectat condiţiile autorizării, a depășit limitele fondului de vânătoare pentru care deţinea autorizaţia şi a vânat un mistreţ pe fondul cinegetic 19 Ocna Mureş.

Faţă de B.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj cinegetic (vânătoarea pe alt fond cinegetic decât cel pe care vânătorul este autorizat să vâneze) faptă prevăzută şi pedepsită de art. 42, alin. 1, lit. k, din Legea nr. 407/2006, cu modificările şi completările ulterioare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax