Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Bărbat de 69 de ani, găsit mort într-o casă din Sâncel

Publicat

Un bărbat de 69 de ani a fost găsit decedat, în noaptea de joi spre vineri, într-un imobil din comuna Sâncel. Din primele informaţii, nu există suspiciuni că acesta ar fi murit prin exercitarea de violenţă.

Vineri, la ora 1.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la decesul unui bărbat.

În urma sesizării, echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului și a constatat faptul că, într-o cameră  dintr-un imobil din comuna Sâncel, județul Alba, se afla întins pe pat cadavrul unui bărbat de 69 de ani.

În urma examinării sumare a cadavrului,  polițiștii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă.

UPDATE: În urma efectuării necropsiei de către medicul legist, la Morga Spitalului Municipal Blaj, s-a stabilit faptul că decesul bărbatului în vârstă de 69 ani, C.L., a  survenit din asfixia mecanică prin obstrucţia căilor respiratorii cu conţinut gastric regurgitat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax