Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 70 de ani, din Cugir, găsit mort în apartamentul său. Nu mai fusese văzut de vecini, de două săptămâni

Publicat

Un bărbat de 70 de ani din Cugir a fost găsit fără viaţă în apartamentul în care locuia, luni după-amiază, după ce vecinii au sesizat poliţia, simţind miros de gaz. În urma necropsiei, medicii au stabilit că acesta a murit pe fondul unei miocardofibroze.

Luni, la ora 15.35, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că la imobilul situat în Cugir, str. 21 Decembrie 1989, este posibil să fie o persoană decedată. Pe casa scării se simţea un miros înţepător, iar persoana care locuia acolo nu mai fusese văzută de către vecini, de aproximativ două săptămâni.

Echipa operativă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, unde a găsit uşa metalică de acces în apartament încuiată cu cheia pe interior. Cu ajutorul unui echipaj de pompieri de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă de pe lângă Primaria Cugir, a fost spart geamul de la bucătarie, pentru a putea intra în apartament.

În interiorul locuinţei a fost găsit, în sufragerie, pe pat, cadavrul lui C.D. (70 ani). În urma examinării externe a cadavrului, nu au fost evidenţiate urme de violenţă. După efectuarea necropsiei cadavrului de către medicul legist, a fost stabilită cauza decesului ca fiind miocardofibroză.

Foto: sediul Poliţiei Cugir

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax