Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat de 72 de ani din Săliştea-Deal, accidentat în timp ce tăia lemne în pădure. A fost transportat la UPU Alba

Publicat

smurd

Un bărbat de 72 de ani din satul Săliştea- Deal, comuna Săliştea a fost accidentat marţi dimineaţa, în pădurea din zonă, în timp ce se afla la tăiat lemne, cu o altă persoană. Bărbatul a fost transportat la secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean Alba pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul se afla în pădure cu un alt consătean, în timpul producerii accidentului. Din neatenţie, acesta a fost lovit în cap cu un lemn, fiind transportat la secţia de Urgenţe de la Spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale. Un echipaj de poliţie se află la faţa locului, pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 9.22, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea au fost sesizaţi despre faptul că în pădure, pe raza localităţii Săliştea Deal, s-a produs un accident în urma căruia un bărbat de 76 de ani a suferit leziuni în zona capului.

La fata locului s-au deplasat şi un echipaj medical din cadrul Spitalului Orăşenesc Cugir, care au constatat că victima a fost accidentată în zona capului şi este în stare de inconştienţă, iar, după acordarea îngrijirilor medicale au asigurat transportarea acesteia la Spitalul municipiului Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că victima, împreună cu alte două persoane, s-au deplasat în pădure pentru a tăia lemne de foc şi din cauza neatenţiei a fost lovit de un lemn.

Poliţiştii au înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări cu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax