Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat de 78 de ani din localitatea Cicău, căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri. A fost dat dispărut de la domiciliu

Publicat

politie

Poliţiştii, jandarmii şi pompierii din judeţul Alba desfăşoară, marţi, o acţiune pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 78 de ani din localitatea Cicău, comuna Miraslău. Bărbatul a fost dat dispărut de la domiciliu de câteva zile.

La acţiunea coordonată de IPJ Alba participă şi un echipaj format din şapte jandarmi, însoţiţi de doi câini dresaţi, dar şi 11 cadre de la ISU Alba, care operează pe raza localităţii şi în împrejurimi.

Câinii de serviciu implicaţi în cautare au fost calificaţi la Centrul Chinologic Sibiu, în anul 2013 şi au fost încadraţi în categoria I de pregătire profesională, ceea ce înseamnă că sunt printre cei mai buni din ţară în specializarea lor. Este vorba de doua femele, PEPA – specializarea „prelucrare urmă ” – conductor plt.maj. Ştefan Trifoi şi PEKA – specializarea „salvamont ” – conductor plt.maj. Florin Mărginean.

UPDATE: Din primele informaţii, poliţia a fost sesizată despre dispariţia bărbatului în 10 ianuarie. Familia a comunicat că bărbatul a ieşit în grădina gospodăriei sale în data de 9 ianuarie, seara, în jurul orei 21.30 şi nu s-a mai întors. L-au căutat prin împrejurimi, au întrebat rudele şi prietenii, însă fără niciun rezultat. Poliţiştii au demarat căutările încă de vineri, iar acum au organizat o acţiune de amploare, cu sprijinul forţelor de la jandarmi şi pompieri.

Bărbatul nu are antecedente privind astfel de situaţii în care să plece fără să anunţe de la domiciliu şi nu este cunoscut cu altfel de probleme de comportament.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax