Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat de 80 de ani, accidentat pe trecerea de pietoni din zona Alba Mall

Publicat

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni din faţa centrului comercial Alba Mall. Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 15.40.

Pietonul se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu şi se angajase să traverseze trecerea de pietoni, în momentul în care a fost acroşat de un autoturism marca Opel. În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni la unul dintre membrele superioare şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, pentru investigaţii suplimentare.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ au transmis primele concluzii ale cercetărilor la faţa locului, privind accidentul:

„La data de 14.09.2011, ora 15.35, pe str. Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, C.A., de 47 de ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat în vârstă de 80 de ani, din Alba Iulia, care era angajat în traversarea străzii prin loc semnalizat corespunzător cu indicator şi marcaj rutier.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni grave la nivelul piciorului stâng, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax