Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat mort la Teleac, din cauza unor scurgeri de gaz. Soţia acestuia a ajuns la spital

Publicat

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, vineri seara, în urma unei intoxicaţii cu gaz metan, iar soţia acestuia a ajuns la la spital în stare gravă. Incidentul a avut loc la o locuinţă din Teleac, iar scurgerile de gaz au provenit de la o microcentrală aflată în stare de funcţiune.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4.11.2011, ora 22.10, prin dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, lucrătorii Secţiei nr.2 de Poliţie Vinţu de Jos au fost solicitaţi să se deplaseze în satul Teleac pentru a acorda sprijin personalului medical al ambulanţei care a fost solicitată să acorde îngrijiri medicale unor persoane aflate într-un imobil în care nu pot intra, deoarece poarta de la curte era închisă.

Poliţiştii au intervenit şi deschis poarta de acces, după care, împreună cu personalul medical au intrat în locuinţa unde au fost descoperite două persoane, dintre care una decedată. Este vorba despre Nicolae Drăghici, găsit fără suflare, în timp ce soţia acestuia, M. Drăghici, a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba pentru îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu intoxicaţie cu monoxid de carbon, stare comatoasă.

Din primele verificări efectuate la faţa locului, împreună cu specialişti din cadrul E.ON Gaz Alba Iulia, s-a stabilit că o posibilă cauză pentru decesul lui Nicolae Drăghici şi starea comatoasă a soţiei, M. Drăghici este intoxicaţia cu monoxit de carbon provenit de la microcentrala termică, aflată în stare de funcţiune.

Pentru stabilirea cauzei decesului, poliţiştii au dispus efectuarea necropsiei de către medicii legişti din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax