Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat descoperit DECEDAT în locuința sa din Blaj. Soția sa în stare gravă. Cauza probabilă este intoxicația cu monoxid de carbon

Publicat

smurd Un bărbat de 60 de ani din Blaj a fost găsit decedat în pat, cel mai probabil din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon. Soția sa, care se afla lângă acesta, a fost resuscitată de medici fiind transportată în stare gravă la spital pentru îngrijiri medicale.

Sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, un apel la Serviciul 112 anunța faptul că doi soți au fost găsiți în stare gravă în pat, într-o locuinţă de pe strada Republicii din municipiul Blaj.

Medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 60 de ani. Soția acestuia însă a fost resuscitată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Din informațiile primite, la fața locului nu s-au găsit urme de violență, cel mai probabil decesul bărbatului a survenit ca urmare a intoxicației cu monoxid de carbon.

UPDATE: „Sâmbătă, ora 20.56, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat de 40 ani, din municipiul Blaj, cu privire la faptul că i-a găsit pe părinţii săi în locuinţa lor din municipiul Blaj, în stare de inconştienţă.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul de 40 de ani care sesizase poliţia s-a deplasat la domiciliul părinţilor săi şi, găsindu-i pe aceştia în dormitorul locuinţei, în stare de inconştienţă, a solicitat prin serviciul 112 deplasarea ambulanţei. În urma intervenţiei echipajului SMURD s-a constatat că R.C., de 60 ani, din municipiul Blaj, nu prezenta semne vitale, fiind decedat, iar soţia acestuia, M.C., de 60 ani, a fost transportată în stare de inconştienţă la Spitalul Municipal Blaj şi ulterior la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate la faţa locului reiese faptul că locuinţa celor doi era încălzită cu o centrală pe gaze cu tiraj natural, iar din primele verificări echipa de intervenţie E.ON Gaz sosită la faţa locului nu a detectat scăpări la instalaţia de gaze. Totodată, poliţiştii au stabilit că locuinţa era închisă cu cheia prin interior, iar în locuinţă nu au fost găsite urme de deranj, iar cele două persoane nu prezentau urme de violenţă.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În urma efectuării necropsiei cadavrului lui R.C., medicul legist a stabilit un diagnostic prezumtiv de ,,posibilă intoxicaţie cu monoxid de carbon”, a transmis IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax