Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat descoperit decedat în locuința sa din Lunca Mureșului. Cauza probabilă este intoxicația cu monoxid de carbon

Publicat

Un bărbat de 40 de ani din Lunca Mureșului a fost descoperit, marţi, decedat în locuința sa. Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs nefericitul eveniment.

Din primele investigații, cauza decesului ar fi o intoxicație cu monoxid de carbon.

Bărbatul nu a mai fost văzut de câteva zile, însă, pentru că avea obiceiul să lipsească de acasă, familia nu a anunțat mai repede poliția. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit de către fratele său.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 18.12.2012 orele 10.46, poliţiştii Postului de Poliţie Lunca Mureşului au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din Lunca Mureşului a fost găsită o persoană decedată. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat cadavrul lui C.A., de 40 de ani, din Lunca Mureşului, care se afla într-o cameră situată la parterul locuinţei. Sursa de încălzire a locuinţei este un aragaz care a fost găsit de către cumnatul victimei, în stare de funcţionare. În urma efectuării necropsiei cadavrului, medicul legist a stabilit că moartea s-a datorat intoxicaţiei acute cu monoxid de carbon.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax