Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Abrud arestat preventiv pentru 30 de zile. A furat 1.021 de lei din biroul unei societăți comerciale

Publicat

Un bărbat de 30 de ani din Abrud, cunoscut cu antecedente penale, a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile pentru infracțiunea de furt calificat. Acesta a sustras din biroul unei societăți comerciale, din oraș, suma de 1.021 lei.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Abrud l-au identificat şi reţinut, sâmbătă, pe T.F.G., un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Abrud, cunoscut cu antecedente penale, despre care există suspiciunea că este autorul unei infracţiuni de furt prin care a cauzat un prejudiciu în valoare de 1.021 lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 07/08 martie, T.F.G. a pătruns prin efracţie în biroul unei societăţi comerciale din Abrud, de unde a sustras suma de 1.021 lei. Bărbatul mai este cercetat şi într-un dosar penal privind o infracțiune de furt calificat, comis în formă continuată, motiv pentru care, poliţiştii l-au reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor, iar Judecătoria Cîmpeni a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax