Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Abrud, cu dosar penal pentru furt. I-a sustras unui cetățean, din portmoneu, 2.200 de lei

Publicat

furt buzunar

Un bărbat din Abrud s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat după i-a sustras unui cetățean, din portmoneu, suma de 2.200 de lei.

Poliţiştii din Abrud l-au identificat, cu operativitate, pe un bărbat bănuit de furt. Acesta ar fi profitat de neatenţia clientului unui local şi i-ar fi sustras 2.200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud l-au identificat pe un bărbat de 42 de ani, din Abrud, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 20 noiembrie 2018.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 20 noiembrie, în timp ce se afla într-un local public din Abrud, ar fi profitat de neatenţia unui client al localului şi i-ar fi sustras, din portmoneu, suma de 2.200 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, acesta fiind restituit păgubitului.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax