Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Aiud, ARESTAT la Sibiu, pentru furt. În maşina sa au fost găsite scule pentru forţarea uşilor, cagule şi staţii emisie-recepţie

Publicat

condamnat, arestat

condamnat, arestat Un bărbat din judeţul Alba a fost arestat preventiv la Mediaş. A fost oprit în trafic, la volanul unui autoturism, şi a dat explicaţii contradictorii cu pasagerul din maşină, referitor la bunuri aflate în autovehicul. Este vorba despre scule ce ar fi putut fi folosite pentru forțarea ușilor de acces, cagule, mănuși, stații emisie-recepție şi alte bunuri, dar şi bani: 4.700 de euro. Ulterior, oamenii legi au descoperit că bărbaţii ar fi suspecţi într-un caz de furt cu prejudiciu de peste 9000 de euro.

Potrivit IPJ Sibiu, duminică, 7 mai, în jurul orei 4.00, un echipaj al Biroului Rutier Mediaș a oprit pentru control în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, domiciliat în județul Alba. În interiorul mașinii, polițiștii au identificat diverse bunuri despre a căror proveniență atât conducătorul auto cât și pasagerul (un bărbat în vârstă de 58 de ani, domiciliat în județul Hunedoara) au oferit explicații contradictorii. În autoturism polițiștii au găsit mai multe scule ce ar fi putut fi folosite pentru forțarea ușilor de acces, cagule, mănuși, stații emisie-recepție, diverse bunuri și 4.700 de euro.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Mediaș, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cei doi bărbați ar fi comis un furt din locuință reclamat în localitatea Moșna, de unde ar fi sustras 9000 de euro și diverse bunuri.

Cei doi bărbați au fost reținuți în data de 8 mai pentru 24 de ore, iar Judecătoria Mediaș a a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt din locuință. În cadrul cercetărilor, o parte din prejudiciul creat a fost recuperat. Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș continuă cercetările.

UPDATE: Bărbatul arestat este Mircea Z. (53 de ani) din Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax