Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Aiud cercetat de polițiști. A condus un autoturism sub influența alcoolului

Publicat

pol

Un bărbat de 43 de ani din Aiud aflat sub influența alcoolului a fost depistat marți, 10 iulie, de polițiști, în comuna Lopadea Noua în timp ce conducea un autovehicul. Testat cu aparatul etilotest a reieșit că avea o alcolemie de de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acum el este cercetat pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 iulie, în jurul orei 21.41, poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Aiud, în timp acţionau in comuna Lopadea Nouă, județul Alba, l-au depistat pe un bărbat de 43 ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba, în timp ce circula cu un autoturism  sub influenţa alcoolului.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Aiud, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax