Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bărbat din Aiud, cercetat pentru braconaj, după ce a împuşcat un ied de căprioară, la Geomal

Publicat

Un bărbat de 57 de ani din Aiud a intrat în vizorul oamenilor legii, după ce a vânat illegal un ied de căprioară, în apropiere de Geomal, la Podul Mărului.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Blaj l-au identificat, miercuri, pe D.V. (57 de ani), din Aiud, care, în timp ce se afla pe un fondul de vânătoare, în locul numit Podul Mărului de pe raza localităţii Geomal, a împuşcat un ied de căprioară, pe care l-a transportat la locuinţa părinţilor săi, unde l-a tranşat.

Bărbatul este deţinător legal de armă de vânătoare, însă vânătoarea la care a participat a fost neautorizată. La acţiunea de braconaj, a participat şi B.I. (67 de ani), din localitatea Geomal, deţinător legal de armă, care l-a sprijinit pe D.V. în transportarea şi tranşarea iedului de căprioară.

Faţă de D.V. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi braconaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax