Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Aiud, cercetat pentru distrugere, după ce a zgâriat cu un obiect ascuţit o maşină parcată. Paguba a fost evaluată la 2000 de lei

Publicat

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Aiud este cercetat pentru distrugere, după ce a zgâriat cu un obiect ascuţit o maşină parcată în spatele unor blocuri de pe strada Transilvaniei din oraş. Paguba a fost evaluată de proprietarul autoturismului la valoarea de 2.000 de lei.

Joi, poliţiştii din Aiud l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unei infracțiuni de distrugere reclamate în 22 octombrie. Din primele cercetări efectuate a rezultat că în noaptea de 21/22 octombrie, N.I. (55 de ani) din Aiud, folosind un obiect ascuţit, a zgâriat un autoturism ce era parcat în spatele unor blocuri de locuinţe de pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud.

Prejudiciul estimat pe persoana reclamantă este de 2.000 lei.

Faţă de N.I. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dorinteodor

    vineri, 15.11.2013 at 13:04

    foarte frumos ardelenilor. aici la mitici ti-o zgirie daca nu dai ceva „parcagiului” si politia nu poate face nimic pentru ca de obicei „parcagii” de ocazie sint minori….stiti voi….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax