Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Aiud, cercetat pentru furt calificat. A spart o magazie și uscătoria unui bloc, de unde a sustras bunuri în valoare de 1.000 lei

Publicat

furt casaUn bărbat în vârstă de 46 de ani din Aiud este cercetat de polițiști pentru furt calificat. Acesta este bănuit de comiterea unor furturi din magazii şi boxe de bloc, fapte prin care a creat un prejudiciu de peste 1.000 de lei.

La data de 4 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe M.L.I., de 46 de ani, din Aiud, ca persoană bănuită de comiterea a două furturi.

În noaptea de 12/13 ianuarie, a pătruns prin efracţie într-o magazie aflată la parterul uni bloc de locuinţe din Aiud şi a sustras mai multe bunuri a căror valoare a fost evaluată de păgubit la 1.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că, în data de 26 ianuarie, bărbatul a sustras mai multe produse alimentare, din uscătoria unui alt bloc de locuinţe din Aiud.

Faţă de M.L.I., poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax